Vælg den rigtige slankekur

Vælg den rigtige slankekur

At skulle tabe sig er i forvejen svært, læg dertil at skulle vælge hvordan man vil tabe sig i en jungle af slankekure og teorier gør det uoverskueligt og svært. Jeg giver her et overblik over de mest kendte og mest brugte slankekure.

Underligt mad -slankekuren

Denne kur er lidt obskur, den beskriver nogle typer af mad man udelukkende spiser en enkelt dag og dagen efter noget helt andet. Eksempelvis er der en hel dag med bananer og en hel dag med røde pølser. Hver dag spiser man også kålsuppe. Denne kur skulle ikke desto mindre være effektiv, da kroppen kommer på overarbejde med at forbrænde alt dette, men sjov det er den ikke.

Vej din mad – slankekuren


Den her er der blandede meninger omkring, nogle kan godt lide kontrollen med at skulle veje sin mad hver dag inden man skal spise den, og den vej rundt sørge for at man ikke spiser det forkerte, samt sikre at man spiser den rette mængde af det rigtige mad. Hvis ikke man har motivationen for at være på slankekur eller har rygrad som en regnorm vil man hurtigt miste modet ud fra det ekstra arbejde der er forbundet med at veje alt sin mad.

Tæl point – slankekuren

Denne slankekur tager udgangspunkt i et pointsystem, hvor man giver hver madvare et antal points. Disse points er givet ud fra mængde og hvor sunde de er. Der er så nogle regler for hvor mange points man må spise hver dag. Det betyder at hver gang du vil i køleskabet skal du have din lommebog op og slå om hvad og hvor meget du må spise. Denne slankekur kan man også nemt kløjs i.

Slankesuppe – slankekuren

Dette er en meget enkel og meget effektiv kur, den er dog ikke til at holde ud da man ikke laver andet end at spise kålsuppe en hel uge i træk. Det er en enkel grøntsagssuppe som holder din forbrænding oppe gennem hele dagen. Denne slankekur giver et hurtigt vægttab.

Langsomme kulhydrater – slankekuren

De langsomme kulhydrater hjælper dig til at være mæt, i modsætning til mange af de andre kure. Mætheden kommer helt af sig selv når du har fundet ud af hvor mange langsomme kulhydrater du kan/vil spise. Suppler med lidt protein og drik så rigeligt med vand. Dette er måske den bedste og nemmeste kur af dem alle.