Sådan taber man sig hurtigt

Sådan taber man sig hurtigt

Overvægt er ikke sjovt, alle som har prøvet at have lidt kilo for meget på sidebenene ved hvor irriterende det er og hvor stor ønsket er om at komme af med dem igen. Det er ikke svært – faktisk er det ret nemt.

Princippet i enhver slankekur er at man skal spise mindre energi end kroppen bruger. Det kan gøres ved at spise mindre energi eller ved at få kroppen til at bruge mere energi. Spiser man mindre har alle prøvet at spise salat, magert kød og meget mindre portioner end normalt. At få kroppen til at bruge mere energi er så nemt som at dyrke mere motion – det er op på cyklen eller på med løbeskoene så er det klaret.

At bruge mere energi kan også komme fra kosten. Kosten er den vigtigste faktor i enhver slankekur. Det første man skal gøre når man er på slankekur er at stoppe med at spise for meget mad, så skal man i gang med at spise den rigtige mad og herefter kan man overveje at dyrke motion. Det bedste man kan gøre er at finde en slankekur med kostplan.

Hvis man vil et skridt tættere på kan man kigge over på www.effektivkur.dk og se hvordan mange mennesker allerede har tabt rigtig meget. Fælles for dem alle er at de følger en kur, hvor det at man spiser det rigtige mad, kan forbrænde mere energi end man plejer.