Få råd til det første hus

Få råd til det første hus

Står du til at skulle flytte til noget større eller måske endda købe dit helt eget hus for første gang, så er der rigtig mange ting der skal på plads først. Den største af dem alle er selvfølgelig økonomien, da du nok ikke står med over en million kroner på bankbogen du lige kan fyre af på en ny bolig.

Det er derimod banken du skal tale med, da de kan give dig de penge du har brug for, så lån penge til hus her i stedet for.

Men hvor de i starten af årtusindet var rigtig nemt at få et lån, så skal der nu en hel del mere til, eftersom bankerne tænker sig om en ekstra gang, før de bare kaster om sig med penge som aldrig kommer igen.

Måden at få bevilliget et lån i banken til en bolig er ved at man kan påvise en god plan for hvordan pengene skal komme tilbage over en lang årrække. Det hjælper gevaldigt på sagen, hvis du har et fast job og gerne både dig og din partner.

Den faste lønseddel der kommer ind i slutningen af måneden viser at sikkerheden for at pengene kommer igen er meget større. Så gå ned i jeres bank og lån penge til hus inden i fortryder det. Markedet kommer nemlig næppe til at blive så billigt igen, som det er lige nu, hvor priserne er faldet rigtig meget. Du vil i dag kunne spare mange hundrede tusinder på et hus, i forhold til for bare 6-7 år siden.

Så slut dig til bølgen af de mange førstegangskøbere som udnytter dette til at få en billig bolig. Det gør også at du ikke skal låne så mange penge og at omkostningerne i det lange løb er væsentligt mindre.