Giv døren den rette finish

Giv døren den rette finish

Når man gerne vil have en flot stil og design i sit hjem er det ofte de mindre detaljer der giver det samlede indtryk. Her er en ting som dørgreb meget vigtigt at have med, og for eksempel i forbindelse med en større renovering eller udskiftning af dine døre, bør du vælge nogle som passer til resten af stilen i hjemmet.

Du skal også kigge på hvad for et materiale din dør er i, hvor det for eksempel vil se underligt ud hvis du har almindelige billige dørgreb af plastik på din store tunge trædør.

Her bør du i stedet kigge nærmere på nogle messingdørgreb. Selvom de har været brugt lige siden 1700 tallet, så virker de stadig rigtig godt i indtrykket af døren. Du kan finde billige dørgreb i messing hos blandt andet Carl Ras, som har dem helt ned til 158 kroner per sæt.

Faktisk kan du få dem helt op til 800 kroner, hvor du er sikker på at forarbejdningen af dem er helt i top.

Vil du gerne holde et meget moderne design i dit hjem med hvide trædøre, så kan det være at du i stedet bør kigge mod noget endnu billigere. Carl Ras design kan godt virke ret tungt på en ny dør, så hvis du kigger i Silvan kan du få flotte billige dørgreb til mellem 80 og 170 kroner.

Denne serie holder et stilistisk og minimalistisk design der er det mest trendy for tiden. Generelt er det en god ide at gå rundt i de forskellige byggemarkeder og kigge på dørgreb og måske endda prøve at få nogle med hjem, da man først rigtigt kan vurdere dem derhjemme.